Vino

Vino
  • Trijumf - 0.7l
  • "Prokorde" - 0.7l
  • Vino 0,7 -
  • Vino 1/1 -

Piće

Piće
  • Rakije - 0.05
  • Likeri ekstra - 0,05
  • Rakije ekstra - 0.05
  • Likeri - 0,05

Riblji paprikaš

Riblji paprikaš
  • Paprikaš bez glave i repa sa testom -
  • Paprikaš od mešane ribe sa testom -
  • Riblji paprikaš sa testom - 400g
  • Sticky
    Paprikaš od pačetine -

Morska riba

Morska riba
  • Škarpina - roštilj - 1kg
  • Brancin - roštilj - kg
  • Orada - roštilj - kg
  • Zubatac - roštilj - 1kg
  • Lignja na žaru - porcija
  • Lignje punjene, pržene - porcija
  • Lignje punjene - porcija
  • Špagete sa morskim plodovima -

Desert

Desert
  • Palačinke sladoled - sladoled i sos od višanja
  • Palačinke sa plazmom -
  • Palačinke sa breskvama i sosom od vanile -
  • Palačinke sa džemom - džem i orasi
  • Sticky
    Cheese cake - kolač sa sirom
  • Sticky
    Čokoladni kolač -
  • Sticky
    Čokoladni sufle sa šumskim voćem -
  • Sladoled -
  • Kesten pire -

Rečna riba

Rečna riba
  • Smuđ roštilj - 1kg
  • Smuđ prženi, pohovani - porcija
  • Som prženi, pohvani - porcija
  • Som roštilj - 1kg
  • Šaran prženi, pohovani - porcija
  • Pastrmka roštilj - 1kg
  • Kečiga roštilj - 1kg

Predjelo

Predjelo
  • Pršuta - porcija
  • Feta sir - porcija
  • Marinirana riba - porcija
  • Salata od morskih plodova -
  • Salata od tunjevine -
  • Predjelo od lososa -

Salate

Salate
  • Sezonska salata -
  • Srpska salata -
  • Šopska salata -
  • Grčka salata -
  • Paradaz sa sirom -
  • Ljute papričice -

NAPOMENA:

U slučaju potrebe, možemo vam pripremiti i poseban, mesni jelovnik, umesto ribljeg.
Ovakvu izmenu je potrebno posebno najaviti i dogovoriti.

Ostavite svoju e-mail adresu i čarda Andrić će vas redovno obaveštavati o promocijama, proslavama, novim specijalitetima i vestima vezanim za naš restoran.

Čarda Andrić vam garantuje da vaša e-mail adresa neće biti zloupotrebljena i neće biti prikazivana javno.

Ukoliko u budućnosti odlučite da ne želite više da primate naš newsletter, veoma jednostavno možete da se odjavite klikom na link u dnu e-maila koji ste primili.

Hvala na interesovanju!