Novo u ponudi naše čarde

Čarda „Andric“ od ove sezone kao novinu na jelovniku, nudi još jedan specijalitet koji je čini posebnom – pačji paprikaš. Verujući preporuci iskusnih kuvara, gosti ovaj raritet među jelima odlično prihvataju.

Tu su i neki novi dezerti, jedinstveni čokoladni kolač, čokoladni sufle sa šumskim voćem i dr.

Mar

01

2011

Sajam Turizma 2006

Riblja čarda "Andrić" predstavila se vojvođanima 2006. godine na Sajmu turizma u Novom Sadu. U okviru marketinških aktivnosti, prezentovali smo ponudu čarde "Andrić"‚i svim posetiocima sajma približili tradiciju kuvanja ribljeg paprikaša na severu Bačke. Koliko je uspešan bio nastup na sajmu, potvrđuje i činjenica da se, kontakti i veze uspostavljeni tada, neguju i danas, tj. mnogi naši gosti iz zemlje i regiona, za nas su saznali tada, a i danas su rado viđeni na našoj čardi.

Feb

21

2011

Ostavite svoju e-mail adresu i čarda Andrić će vas redovno obaveštavati o promocijama, proslavama, novim specijalitetima i vestima vezanim za naš restoran.

Čarda Andrić vam garantuje da vaša e-mail adresa neće biti zloupotrebljena i neće biti prikazivana javno.

Ukoliko u budućnosti odlučite da ne želite više da primate naš newsletter, veoma jednostavno možete da se odjavite klikom na link u dnu e-maila koji ste primili.

Hvala na interesovanju!